Ervaringen van cliƫnten van B4 Solutions - Psycholoog Amsterdam

 
 
 
Inge

B4 Solutions hanteert een hands-on aanpak waarbij op praktische wijze handvatten aangereikt worden die na een proces van bewustwording in het dagelijks leven toegepast kunnen worden. Je wordt je bewust van je eigen gedrag en de effecten daarvan in de dagelijkse praktijk als in je gedachten/beleving. Door bewustwording en het praktische aanreiken van handvatten heb je de mogelijkheid om je gedrag te veranderen en je beleving en ervaring van het dagelijks leven. Een aanrader; Niet alleen maar praten maar wezenlijk aan jezelf werken en het zelf doen.

Pieter

Als ik terug kijk op mijn sessies bij B4 Solutions kan ik met een gerust hart zeggen dat ze me erg geholpen hebben. Niet eens zozeer met opdrachten, maar vooral met het inzicht bieden in de dingen die ik fout deed. Vanuit mijn perspectief waren mijn problemen niet op te lossen en werd het alleen maar erger. De psycholoog heeft me laten zien waarom sommige gedachten zijn zoals ze zijn, en hoe je hier mee om kan gaan in nieuwe situaties. Ik voelde me altijd erg op mijn gemak met hem, en ben hem erg dankbaar dat hij me begeleid heeft om zelf mijn fouten goed te maken. Hierdoor voel je je zoveel sterker, en merk je ook dat je jezelf meer gaat waarderen en begrijpen.
Ik kan Psycholoog Bussum iedereen aanraden die een neutrale kijk nodig heeft op zijn of haar situatie. Er werken psychologen die je volledig kunt vertrouwen.

Hans

Het was een rit om nooit te vergeten. Ik heb anders leren kijken naar bepaalde zaken. Minder negatief. En de oplossingsgerichte methode sprak me erg aan. Ik weet nu hoe ik me in het vervolg moet wapenen tegen klachten. Bedankt!

Kim

Ik ging naar Luchie van B4 Solutions omdat ik last had van paniekaanvallen en niet assertief genoeg ben. Beiden punten werden meteen goed en doeltreffend aangepakt. Helemaal geen last meet van paniek en het gaat steeds beter met voor mezelf opkomen. In het begin van de therapie krijg je een werkboek mee waardoor je eigen invloedt op de klachten erg inzichtelijk wordt gemaakt. Pluspunt: Persoonlijke aanpak, hij leert je zelf weer het heft in handen te nemen. Geen onzinnig geklets...er moet gewerkt worden instelling.

Ilse

Na veel zelfproberen met vallen en opstaan kwam ik bij B4 Solutions terecht. Binnen een paar sessies ging het al beter met mij en begon ik al meer te stralen. een prettige manier van werken, persoonlijk en zeer effectief. kortom, ik straal weer en ben hen erg dankbaar. Nogmaals hartelijk dank voor alle hulp.

Petra

Mijn ervaring is positief, ik heb zelfs minder sessies nodig gehad dan van te voren verwacht werd. Ik voelde me altijd op mijn gemak en was heel blij met alle extra informatie (artikelen, etc.) die ik toegestuurd kreeg. Echte test komt wanneer ik weer ga werken, maar het is een fijne gedachte altijd nog even te kunnen bellen of een afspraak te maken mocht het niet goed gaan.

Niels

De therapie heeft me ontzettend veel inzicht verschaft in mijn (foutieve) patronen van handelen en denken. Het heeft me geleerd hoe ik deze patronen kan veranderen en vermijden.

 

Meer weten over ons en de werkwijze? Maak hieronder uw keuze.